AUX J-Smart Multi-Split sieninis vidinis blokas (su pultu)

Produkto kodas: N/A

175,00 310,00 

Mokėti 3 vienodomis įmokomis po 58,33 
Greitas ir patikimas pristatymas

Jūsų prekės bus pristatytos per 2-7 darbo dienas jeigu prekės yra sandėlyje.

Galimi montavimo darbai

Jeigu neturite montavimo meistrų -  susisiekite!

Nežinote ar verta pirkti?

Susisiekite su mūsų specialistai mielai Jus pakonsultuos

Papildoma informacija
Tipas

Multi-Split

Tipas 1

Vidiniai

Tipas 2

Sieniniai

Papildoma informacija
Tipas

Multi-Split

Tipas 1

Vidiniai

Tipas 2

Sieniniai

Detalus aprašymas

aux logo

Puikus, įmantrus dizainas, reprezentuojantis aukščiausią lygį. Linija skirta žmonėms, kurie vertina rafinuoto stiliaus ir funkcionalumo derinį.

J-Smart serijos oro kondicionieriai puikiai derės prie bet kurio jūsų namų kambario stiliaus, užtikrins tobulą temperatūrą, pritaikytą jūsų gyvenimo būdui ir kambario stiliui. Mėgaukitės optimalia temperatūra savo namuose.

IF DESIGN Awards apdovanojimai tarptautiniu mastu pripažįstami kaip dizaino tobulumo simbolis. Beveik 60 specialistų iš daugiau nei 20 šalių išrenka nugalėtojus pagal aiškius ir tinkamai apibrėžtus kriterijus. J-Smart serijos oro kondicionieriai buvo apdovanoti prestižiniu apdovanojimu 2019 m.

Minimalizmas – J-Smart oro kondicionieriai skirti tiems, kurie vertina minimalistinius sprendimus. Modernus, baltas, matinis korpusas suteikia interjerui lengvumo ir tampa „tyliu fonu“ subtiliai ir subalansuotai kasdienio gyvenimo erdvei.
Modernus stilius – Modernus J-Smart serijos stilius slypi puikaus dizaino, proveržio ir turtingiausio savo klasėje funkcijų derinyje.
Inovatyvus dizainas- Lengvai nuimamas apatinis korpuso dangtelis supaprastina įrenginio montavimą ir aptarnavimą, o patentuota oro tiekimo valdymo sistema ir ergonomiška tiekiamo oro žaliuzių forma užtikrina optimalų oro paskirstymą patalpoje.

Oro jonizatorius – Viena iš pagrindinių funkcijų, kuri teigiamai veikia mūsų nuotaiką, savijautą ir susikaupimą dirbant ar studijuojant. Jonizatorius subalansuoja teigiamų ir neigiamų jonų lygį patalpoje, taip užkertant kelią virusų, grybelių ir bakterijų augimui. Be to, jis neutralizuoja alergenus ir nemalonius kvapus.
PM2.5 filtras – Pasaulio sveikatos organizacijos duomenimis, ilgalaikis PM2,5 poveikis trumpina gyvenimo trukmę. J-Smart oro kondicionieriuose sumontuotas PM2.5 filtras, kuris pašalina ore plaukiojančias smulkias dulkių daleles ir pašalina 99,9% šių teršalų, užtikrinant švarų ir sveiką orą.
Antibakterinis filtras – Nepakeičiamas pašalinant visų tipų bakterijas ir patogeninius mikroorganizmus. Jie išlaikomi ant filtro paviršiaus antibakterinės dangos. Dėl baktericidinių medžiagų, esančių filtro paviršiuje, bakterijų vystymasis yra slopinamas.
Didelio tankio filtras – Oro kondicionieriuje yra didelio tankio filtras, kuris efektyviai sustabdo ore sklindančius teršalus, įskaitant dulkes ir dulkių daleles.

Kodėl R32?

Žemas GWP koeficientas – 675 jis nepažeidžia ozono sluoksnio.
Perdirbamas – jį galima naudoti pakartotinai.
Didelis efektyvumas – t.y. 30% mažesnis freono kiekis sistemoje.
Didesnis energijos vartojimo efektyvumas – daugiau sutaupoma.
Mažas toksiškumas – naudojimo saugumas.

Dėl itin efektyvaus kompresoriaus su pažangia inverterio technologija ir ekologišku R32 šaltnešiu AUX oro kondicionieriai pasiekia aukščiausius energijos vartojimo efektyvumo parametrus. Jie užtikrina patikimą, efektyvų veikimą su mažomis energijos sąnaudomis. Įrenginiai atitinka visus Europos Sąjungos reikalavimus dėl energijos vartojimo efektyvumo.

AUX J-Smart sieninis

Nakties rėžimas – Automatinis temperatūros reguliavimas miego metu. Oro kondicionierius per pirmąsias dvi darbo valandas vėsinimo režimu padidina nustatytą temperatūrą 1 ° C per valandą (šildymo režimu jis tuo pačiu greičiu sumažina temperatūrą). Kitas 5 valandas jis palaiko pastovią temperatūrą, o po to oro kondicionierius išsijungia.
Funkcija „I FEEL“. – Išmanusis „I FEEL“ temperatūros interpretavimas leidžia puikiai reguliuoti temperatūrą pagal kambario sąlygas.
Tylos režimas – Išskirtinai tylus darbo režimas, kai oro kondicionieriaus vidinis blokas veikia esant sumažintam garso slėgio lygiui, užtikrinant optimalias sąlygas be pernelyg didelio triukšmo.
Šildymo režimas – Šildymo režimas leidžia naudoti oro kondicionierių ištisus metus, net ir vėsesniais mėnesiais. Šilumos siurblio dėka įrenginys gali šildyti orą patalpoje, tai yra alternatyva tradicinėms šildymo sistemoms.
Džiovinimo režimas – Džiovinimo režimu oro kondicionierius sumažina drėgmės lygį patalpoje iki optimalios vertės, automatiškai reguliuodamas temperatūrą ir oro srautą, kad būtų pasiektos geriausios sąlygos.
Tai neleidžia daugintis grybeliams, pelėsiams ir bakterijoms.

Standartiškai J-Smart serijos oro kondicionieriuose yra įmontuotas WI-FI modulis su savaitiniu programuotoju. Programoje yra daug funkcijų, todėl nereikia papildomų tvarkyklių. WI-FI yra patogus sprendimas išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir kompiuterių vartotojams, leidžiantis oro kondicionierių valdyti iš bet kurios vietos 24 valandas per parą. Oro kondicionierių valdyti per programėlę paprasta ir patogu.

AUX J-Smart Multi-Split sieninis vidinis blokas (su pultu)

Nesenai peržiūrėti produktai