SENSEI Nordic Inverter PRO serija

Produkto kodas: N/A

920,21 947,43 

Mokėti 3 vienodomis įmokomis po 306,74 
Greitas ir patikimas pristatymas

Jūsų prekės bus pristatytos per 2-7 darbo dienas jeigu prekės yra sandėlyje.

Galimi montavimo darbai

Jeigu neturite montavimo meistrų -  susisiekite!

Nežinote ar verta pirkti?

Susisiekite su mūsų specialistai mielai Jus pakonsultuos

Papildoma informacija
Tipas

Split

Tipas 2

Sieniniai

Papildoma informacija
Tipas

Split

Tipas 2

Sieniniai

Detalus aprašymas

SENSEI

Rafinuotas dizainas ir aukštosios technologijos – šios savybės išskiria Nordic linijos oro kondicionierius. Klimato kontrolės įranga sukurs Jūsų namuose komfortišką mikroklimatą, pavers kambarį švaros ir gaivos oaze. Dėl stilingo ir lakoniško dizaino šie modeliai yra geriausias pasirinkimas moderniems ir minimalistiniams interjero sprendimams. Dėl horizontalios metalinės juostelės prietaisai atrodo individualūs. Jame yra LED indikacija, kuri suteikia prietaisams futuristinę išvaizdą. Patogus valdymas, didelis našumas, funkcionalumas, elegantiškas dizainas – viskas puikiai tinka Nordic modeliuose.

Savybės ir privalumai

  • A +++/ A++
  • 4D oro srauto sistema
  • Super Silence režimas (16 dB)
  • Plazmos generatorius
  • Išmani oro kondicionieriaus apsauga nuo apledėjimo
  • Įspėjimas apie užsikimšusį filtrą
  • ECO režimas
  • Blue Fin antibakterinė danga
  • 8 °C palaikymas
  • Miego funkcija
  • Išmanusis „Wi-Fi“
  • Laikmatis
  • R32 freono dujos
  • Šildymo koeficientas (SCOP) 4,6
  • Šildymas iki -30 ° C

Energijos efektyvumas
Kondicionavimo sistemų sezoninis energinis efektyvumas atitinka aukščiausią A klasę (šaltis A +++ / šiluma A ++). Palyginti su tradicinėmis įjungimo/išjungimo sistemomis, jos naudoja 50 % mažiau energijos. Įrenginiai yra energiją taupantys, tačiau galingi ir funkcionalūs.

Wi-Fi modulis
Oro kondicionierių veikimą galite reguliuoti naudodami elektroninius prietaisus. Sistemos suderinamos su iOS ir Android platformomis. Nuotolinio valdymo pultas užtikrina oazės sukūrimą prieš atvykstant ir energijos suvartojimo stebėjimą.

Šildymas minusinėje temperatūroje
Oro kondicionierius veikia šildymo režimu, kai lauko temperatūra yra iki -20 °C. Darbo efektyvumą užtikrina dviejų pakopų kompresoriaus naudojimas, freono dujų įpurškimo technologija ir elektrinio kubilo šildytuvo prieinamumas. Sistema užtikrina šiltą paleidimą.

DC keitiklis
Inverterio technologija padidino sistemos našumą ir energijos vartojimo efektyvumą. Triukšmo ir vibracijos lygis buvo sumažintas iki minimumo. Galingas nuolatinės srovės keitiklis sutrumpina parametrų pasiekimo laiką ir sumažina elektros linijos apkrovą.

Kaltplasma technologija
Plazminis valymas inaktyvuoja virusus ir bakterijas, pašalina dulkes ir nemalonų kvapą. Prie oro srauto pridedamas elektros krūvis, kuris pritraukia priešingo krūvio daleles. Ši technologija apsaugo nuo infekcijų plitimo. Šalta plazma sukuria gaivaus miško oro efektą kambaryje.

Jaučiu komfortą-technologiją
Nuotolinio valdymo pulte yra jutiklis, kuris matuoja kambario temperatūrą ir perduoda išmatuotas vertes į vidaus bloką. Sistema automatiškai koreguoja parametrus, kad sukurtų ir palaikytų mikroklimatą konkrečioje patalpoje.

Ruhemodus
Das optimierte Luftstromsystem, das innovative Design von Lüfter und Kanal ermöglichen Ihnen perfekte Stille. Der von der Klimaanlage erzeugte Geräuschpegel beträgt bis zu 19 dB.

4x filtravimas
Galimas kombinuotas filtras „4-in-1“ oro srautui valyti. Fotokatalizinis filtras išvalo 99,9% oro nuo nemalonių kvapų, lakiųjų junginių ir mikroorganizmų. Katechino filtras inaktyvuoja bakterijas ir virusus. Filtrai su vitaminu C ir sidabro jonais praturtina orą mikroelementais, kurie kaip molekulės patenka į žmogaus organizmą ir neleidžia plisti kenksmingoms medžiagoms.

Oro srauto paskirstymas
Novatoriška 4D technologija užtikrina maksimalų komfortą. Sistema užtikrina vienodą patalpos vėsinimą arba šildymą nuolatinio oro judėjimo efektu.

Aukso peleko danga
Gold Fin apsaugo šilumokaičio paviršių, pagerina šildymo efektyvumą ir padaro įrenginį atsparų krituliams, sūriam orui ir kitiems korozijos veiksniams.

Automatinis atitirpinimas
Kad būtų išvengta lauko bloko apledėjimo ir dėl to gedimo, automatiškai įsijungia automatinio atitirpinimo sistema (5-10 minučių kondicionierius veikia vėsinimo režimu neįjungdamas vidinio bloko ventiliatoriaus, iš kurio lauko bloko šilumokaitis šildo ir atitirpdo).

SENSEI Nordic Inverter PRO serija

Nesenai peržiūrėti produktai