Venma Comfort S rotacinis degiklis 1334,00 1585,00 
Back to products
Termek Duo Uni 33kw Original price was: 2315,00 €.Current price is: 2153,00 €.

Kamen hidraulinis skirstytuvas

Produkto kodas: N/A

166,00 367,00 

Mokėti 3 vienodomis įmokomis po 55,33 
Greitas ir patikimas pristatymas

Jūsų prekės bus pristatytos per 2-7 darbo dienas jeigu prekės yra sandėlyje.

Galimi montavimo darbai

Jeigu neturite montavimo meistrų -  susisiekite!

Nežinote ar verta pirkti?

Susisiekite su mūsų specialistai mielai Jus pakonsultuos

Papildoma informacija
Tipas

Priedai

Papildoma informacija
Tipas

Priedai

Detalus aprašymas

Hidraulinio indo konstrukcija ir veikimas yra labai paprastas, tačiau jis atlieka nepaprastai svarbų vaidmenį šildymo sistemose.

Parastai hidraulį indą naudojame įrenginiuose, kuriuose yra keli šildymo kontūrai (pvz., Konvekciniams šildytuvams ir grindų šildymui) su skirtingais reikalavimais ir kiekviename iš jų yra atskiras siurblys. Šiuolaikiniai įrenginiai taip pat vis dažniau naudoja įvairius šilumos šaltinius, pvz., Automatinį granulių katilą, arba dujų katilą ir šilumos siurblį ir kt. Gaunamas montavimas – kiekviena sistema gali veikti savarankiškai, o siurbliai netrukdo vienas kitam dirbti.

Hidrauliniai indai yra labai paprastos konstrukcijos ir valdymo įtaisas, tačiau šildymo sistemose vaidina nepaprastai svarbų vaidmenį. Tai uždara erdvė, paprastai pagaminta iš plieno. Prie jo iš vienos pusės yra suvirinti pirminio kontūro (šilumos šaltinio / šaltinių) jungiamieji lizdai. Iš kitos pusės – antrinės grandinės (montavimo pusės). Pagrindinė pusė tiekia šilumą į hidraulini inda, o antrinė – jos imtuvas.

Nesenai peržiūrėti produktai