AUX Multi-Split išorinis blokas

Produkto kodas: N/A

741,00 1888,00 

Mokėti 3 vienodomis įmokomis po 247,00 
Greitas ir patikimas pristatymas

Jūsų prekės bus pristatytos per 2-7 darbo dienas jeigu prekės yra sandėlyje.

Galimi montavimo darbai

Jeigu neturite montavimo meistrų -  susisiekite!

Nežinote ar verta pirkti?

Susisiekite su mūsų specialistai mielai Jus pakonsultuos

Papildoma informacija
Tipas

Multi-Split

Tipas 1

Išoriniai

Papildoma informacija
Tipas

Multi-Split

Tipas 1

Išoriniai

Detalus aprašymas

aux logoEnergijos vartojimo efektyvumo ir patikimumo garantija – AUX oro kondicionierių inverterinis rotacinis kompresorius garantuoja patikimą ir efektyvų prietaisų darbą bei aukščiausius energijos vartojimo efektyvumo parametrus. Tai taip pat užtikrina mažas eksploatavimo išlaidas ir žemą triukšmo lygį. Patvarios ir kokybiškos kompresoriaus medžiagos garantuoja ilgą ir be gedimų jo veikimą.

Dėl didelio efektyvumo nuolatinės srovės keitiklio kompresoriaus, reguliuojamo ventiliatoriaus variklio ir pažangios 180 ° sinusinės bangos vektoriaus valdymo technologijos komercinės AUX sistemos pasiekia aukštus energijos vartojimo efektyvumo parametrus, užtikrindamos patikimą, efektyvų darbą su mažomis energijos sąnaudomis.

Lauko bloko korpusas buvo padengtas daugybe apsauginių sluoksnių, apsaugančių nuo vabzdžių, graužikų, drėgmės, dulkių ir ugnies. Tai garantuoja ilgą prietaiso tarnavimo laiką ir geresnę estetiką po daugelio metų nepalankių oro sąlygų.
Oro kondicionierius įjungia atitirpinimo režimą tik esant būtinybei ir tik tam laikui, kurio reikia šilumokaičiui atitirpinti, o tai leidžia įrenginiui beveik nuolat veikti šildymo režimu. AUX oro kondicionieriuose naudojama išmani atitirpinimo sistema pagerina įrenginių energijos vartojimo efektyvumą 5%, o šildymo efektyvumą padidina net 20% esant žemai aplinkos temperatūrai.
Nutrūkus maitinimui, įrenginys įrašo paskutinius nustatymus ir atnaujinus maitinimą paleidžiamas iš naujo, automatiškai atstatydamas anksčiau nustatytą darbo režimą.

DC inverterio kompresorius naudoja 180 ° sinusinės bangos valdymą. Dėl šio sprendimo kompresoriaus variklis veikia sklandžiai, o efektyvumas žymiai padidėja.

Konstrukcija suteikia papildomą aušinimą ir padidina aušinimo pajėgumą, atskirdama šaltnešio įleidimo ir išleidimo angas.

AUX Multi-Split išorinis blokas

Nesenai peržiūrėti produktai