AUX CAC grindinis/palubinis (su pultu)

Produkto kodas: N/A

1326,00 2785,00 

Mokėti 3 vienodomis įmokomis po 442,00 
Greitas ir patikimas pristatymas

Jūsų prekės bus pristatytos per 2-7 darbo dienas jeigu prekės yra sandėlyje.

Galimi montavimo darbai

Jeigu neturite montavimo meistrų -  susisiekite!

Nežinote ar verta pirkti?

Susisiekite su mūsų specialistai mielai Jus pakonsultuos

Papildoma informacija
Tipas

Split

Tipas 2

Grindiniai, Palubiniai

Papildoma informacija
Tipas

Split

Tipas 2

Grindiniai, Palubiniai

Detalus aprašymas

aux logo

Efektyvūs, universalūs kompaktiško dydžio ir lanksčios montavimo galimybės puikiai tiks bet kurioje erdvėje.

Greitas ir patogus aušinimas – Judančios žaliuzės tolygiai paskirsto orą visoje patalpoje ir pašalina temperatūros svyravimus. Efektyvus vidaus bloko ventiliatorius garantuoja, kad oras greitai pasieks net tolimiausias patalpos zonas.
Du montavimo būdai – didesnės montavimo galimybės – Priklausomai nuo patalpos išplanavimo, interjero dizaino reikalavimų ir vartotojų poreikių, įrenginys gali būti montuojamas ant grindų tiesiai prie sienos arba pakabinamas virš lubų.

Grindų-lubų bloko konstrukcija leidžia pritaikyti jo įrengimo būdą prie patalpos išdėstymo – įrenginį galima montuoti tiek vertikaliai (ant grindų prie sienos), tiek horizontaliai (pakabinamas virš lubų). Tam nereikia statyti jokio jį dengiančio korpuso – puikiai tiks patalpose be pakabinamų lubų. Itin mažas įrenginio aukštis – tik 235 mm – leidžia jį montuoti net ribotose erdvėse.

Grindų-lubų blokuose yra 3 pakopų ventiliatoriaus greičio reguliavimas, kuris leidžia reguliuoti oro srauto lygį pagal patalpos aukštį. Naujoviškas sūkurinis ventiliatorius užtikrina didesnį oro kiekį ir sumažina triukšmo lygį.

Dėl universalaus, nesenstančio ir kompaktiško dizaino AUX grindų ir lubų blokai tinkami naudoti įvairiose patalpose – nuo komercinių patalpų – parduotuvių, restoranų ir biurų – iki individualių namų ir butų.

AUX oro kondicionieriuose įdiegtas inverterinis rotacinis kompresorius garantuoja patikimą ir efektyvų įrenginių darbą bei aukščiausius energijos vartojimo efektyvumo parametrus. Tai taip pat užtikrina mažas energijos sąnaudas ir žemą triukšmo lygį. Patvarios, kokybiškos kompresoriaus medžiagos garantuoja ilgą ir be gedimų jo veikimą.

Visi CAC serijos AUX oro kondicionavimo įrenginiai veikia naudojant naujausią ekologišką šaltnešį R32, kuris, palyginti su įprastai naudojamu R41OA šaltnešiu, pasižymi didesniu efektyvumu ir mažesniu šiltnamio efektu. Taip pat nepažeidžia ozono sluoksnio.

Dėl didelio efektyvumo nuolatinės srovės inverterinio kompresoriaus, reguliuojamo ventiliatoriaus variklio ir pažangios 180° sinusinės bangos vektoriaus valdymo technologijos komercinės AUX sistemos pasiekia aukštus energijos vartojimo efektyvumo parametrus, užtikrindamos patikimą, efektyvų darbą su mažomis energijos sąnaudomis. Visi CAC oro kondicionieriai yra A ++ klasės vėsinimo ir A + šildymo režimu.

AUX komercinės oro kondicionavimo sistemos pasižymi patikimu, stabiliu veikimu net esant ekstremalioms aplinkos temperatūroms. Dėl šiuolaikinių technologijų ir kokybiškų komponentų naudojimo AUX įrenginiai veikia plačiame lauko temperatūrų diapazone, t.y. nuo -15°C iki 52°C vėsinimo režimu ir nuo -22°C iki 24°C šildymo režimu. Užtikrinantis aukštą komforto lygį kambaryje visais metų laikais. Lauko bloko korpusas buvo padengtas daugybe apsauginių sluoksnių, apsaugančių nuo vabzdžių, graužikų, drėgmės, dulkių ir ugnies. Tai garantuoja ilgą prietaiso tarnavimo laiką ir geresnę estetiką po daugelio metų nepalankių oro sąlygų.

Oro kondicionierius įjungia atitirpinimo režimą tik esant būtinybei ir tik tam laikui, kurio reikia šilumokaičiui atitirpinti, o tai leidžia įrenginiui beveik nuolat veikti šildymo režimu. AUX oro kondicionieriuose naudojama išmani atitirpinimo sistema pagerina įrenginių energijos vartojimo efektyvumą 5%, o šildymo efektyvumą padidina net 20% esant žemai aplinkos temperatūrai.

Nutrūkus maitinimui, įrenginys įrašo paskutinius nustatymus ir atnaujinus maitinimą paleidžiamas iš naujo, automatiškai atstatydamas anksčiau nustatytą darbo režimą.
AUX komercinių oro kondicionierių serijos lauko agregatai aprūpinti lašeliniais šildytuvais, kurie leidžia prietaisams efektyviai veikti šildymo režimu net esant dideliems šalčiams, neleidžiant šilumokaičiui apledėti.

DC inverterio kompresorius naudoja 180° sinusinės bangos valdymą. Dėl šio sprendimo kompresoriaus variklis veikia sklandžiai, o efektyvumas žymiai padidėja.
Konstrukcija suteikia papildomą aušinimą ir padidina aušinimo pajėgumą, atskirdama šaltnešio įleidimo ir išleidimo angas.

AUX CAC grindinis (su pultu)

Nesenai peržiūrėti produktai